Urgent

  • Sila jadi FOLLOWER atau pengikut blog ni..dengan menekan butang Follow letak gambar anda bersama
  • Hantar apa-apa maklumat, cerita, gambar yang berkaitan dengan SMTD ke email mezys@yahoo.com.my

ChatBox

Sabtu, 18 September 2010

photo majlis aidilfitri (restoran subaidah sbrg jaya)










Kehadiran : Zaini
Izham
Nazri Abdullah
Pae kecik
Nasir lapah
Nasir Pau
Faizal cgate
Udin
Hasnul
Tarmizi

10 ulasan:

  1. Lapah tu dok tunjuk penumbuk kat sapa tu. mcm nak gaduh ja. sabaq lapah!.. sabaq!

    BalasPadam
  2. dia lama tak lapah org...

    BalasPadam
  3. tengok gaya macam dia ajak hasnul lawan tomoi ja. tanya dia dah abih pikiq ka. din congak yg jd 'mancung' tu pasai kena tomoi dgn adli tu. adli dgn hasnul tu seguru.

    BalasPadam
  4. ketua polis tarbiah pn ada sekali.. (zaini gemuk) bgtau dia org yg dia cari psai rajin kluaq mlm dulu la ni jd imam besaq di tawau. kira tutup kes la..

    BalasPadam
  5. udin tu dok cerita pasai dia jatuh bas la tu. cerita lama la. masa tu dia tingkatan 2.. bas yg dia naik tu dah reput dah.

    BalasPadam
  6. pak yee boco dok kontrol macho tu.. dia ingat buat muka macho macam tu 'bulat' tak kenai ka nak masuk panggung free. jgn kata bulat, bini dia pn kenai..

    BalasPadam
  7. tu yg udin nak cucuh api rokok kat idung malik tu pasai pa pulak. kalau marah pn takkan sampai nak cucuh idung. sabaq! sabaq!

    BalasPadam
  8. Uss hg ni lepaih geram pa...semua hg komen....semua dok tanya aku sapa USS ni...aku hantam ja la sebab aku pun tak kenai..

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. pau kaya 1, pau kacang 1, bungkuih no..

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails