Urgent

  • Sila jadi FOLLOWER atau pengikut blog ni..dengan menekan butang Follow letak gambar anda bersama
  • Hantar apa-apa maklumat, cerita, gambar yang berkaitan dengan SMTD ke email mezys@yahoo.com.my

ChatBox

Isnin, 1 Februari 2010

Komuniti Anak Yatim






Untuk makluman semua, Ekspo Usahawan yang diusahakan oleh Zaini Aboo Hassan sentiasa mengadakan program bagi menyalurkan bantuan kepada Anak-anak yatim setempat. jika anda ingin menghulurkan sumbangan tidak kira apa saja boleh hubungi saya. Insyaalah jika kita sering membantu kepada yang memerlukan allah akan membantu kita.

Komiti anak yatim Mutiara Infaq meneruskan usaha membantu anak yatim di kawasan Kulim.Dengan kehadiran Puan Pegawai MARA Daerah bersama meluangkan masa malam 30hb January 2010 dilihat bertambah meriah dengan seramai 15 orang anak yatim sekitar dapat menafaat bersama dengan pengunjung dan peniaga yang bersama menyumbang.

8 ulasan:

  1. usahawan mcm ni la kita nakkk..ni aku punya ac baru gmail ( Ghazali) banyak sangat ac, lupa pasword daa...

    BalasPadam
  2. awat hang tak follow blog ni? tekan ja butang follow tu..bagi ramai ahli

    BalasPadam
  3. Mizi - taun ni hang jangan lupa arrange gathering kita erk...aku kan balik Penang taun ni.....saja aku habaq awai2...peringat hang....

    Baru ni raya cina aku balik penang....mak aiiiii selalunya 4 jam jer...dah jadi 7 jam....gilossss....jammed!

    BalasPadam
  4. insyaalah kita akan adakan mega gathering kalau ada sokongan.

    BalasPadam
  5. sydah dah peringat aku supaya adjust awai...tapi aku boleh buat kalau ada sokongan dari semua....

    BalasPadam
  6. Aku sokong...hehe (aku je kot)

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails