Urgent

  • Sila jadi FOLLOWER atau pengikut blog ni..dengan menekan butang Follow letak gambar anda bersama
  • Hantar apa-apa maklumat, cerita, gambar yang berkaitan dengan SMTD ke email mezys@yahoo.com.my

ChatBox

Isnin, 26 Oktober 2009

Selamat Datang

Assalamualaikum dan selamat datang kepada Marhaniza saudara Zailan abo hassan, Zaidi spek yang guna nama BUANG SAYANG Ghazali Yunus dan Faizal aka Malik (Gambar ke3 berdiri 2 dari kiri)

15 ulasan:

  1. Yang guna user Buang Sayang tu Zaidi budak Sidam,, wei Za

    BalasPadam
  2. dulu dikenali sebagai zaidi spek (sbb dia pakai spek mata cermin kanta tebai) sorry bro

    BalasPadam
  3. untuk menghantar ulasan, anda dikehendaki mendaftar email anda dalam profil dibawah pilih google profil

    BalasPadam
  4. Kalau boleh pakai nama sendiri dan ada gambar la. Senang nak kenal kawan-kawan. Zailan dan Ghazali tu masih cam lagi la kalau jumpa kot...insyaallah.

    BalasPadam
  5. Aku exam PTK3 hari ni. Mak aiii...banyak tul soklan boss aku masa kena present SKT. Penat nak menjawab tu.....

    Kawan-kawan yang interested nak join USIM boleh la belek-belek portal USIM..http://www.usim.edu.my/usim/

    Library USIM...http://lib.usim.edu.my/

    BalasPadam
  6. cerita sikit org mcmmana yg interested nak joint USIM ni, aku bukan tau sangat dan aku rasa ramai lagi yg tak tau.... PTK selamat menembak...moga2 sasaran mengena

    BalasPadam
  7. Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) ni IPTA yang ke 12 (gomen la....). Dulu kat Pandan Indah. Sekarang Kampus Tetap Kat Nilai, Negeri 9. Boarder je dengan Selangor. Aku tinggal kat Bangi Perdana, Selangor. Around 20 minit je nak ke Nilai ni.

    Alhamdulillah prospek kerjaya kat sini ok. Lagipun kita kan asal dari sekolah agama....so aku rasa sesuai sangat le keje sini sebab penerapan nilai2 islam tu lebih sikit la....

    Dan untuk makluman korang...aku keje sini pun sebab aku ada basic Arabic...(jangan rasa tak untung belajar kat Tarbiah/Irsyad)...sebab requirement aku nak jadi librarian WAJIB ada amik subjeck Arab....sebab tu ramai kawan-kawan aku lepas grad degree dulu susah nak masuk sini...sebab tak ada basic Arabic. Rezeki aku kot kat sini.....(walaupun aku ampeh Arab la...hahahahha)...

    Hari ini Sambutan 10 Tahun USIM.....maknanya dah hampir 9 taun aku keje sini....for more info korang layarilah laman web USIM tu......

    BalasPadam
  8. masa tu kurus lagi hahhahaha ....la ni perut maju ke depan..

    BalasPadam
  9. Faizal ni yang mana erkk....sori aku lupa...(letak la gambar - tujuan pengecaman...hehehe)tapi tengok address sama kampung ngan aku.....aku Permatang Sg Dua....

    BalasPadam
  10. niza, ishh faizal ni masa kat sekolah dulu suka pau rokok orang hahahaha.. faizal hg kena letak gambaq yg clear sikit bagi depa tau hang dah hensem sekarang.

    BalasPadam
  11. nak kongsi info.....kalau nak jadi member dalam blog ni kena buat
    1. tekan log masuk
    2. daftarkan email anda (pilih google)
    selesai

    BalasPadam
  12. gambar aku tak cuci lagi la hahahha...tu gambar anak aku yg sulong ,,,,umr 8 tahun

    BalasPadam
  13. Camner aku nak cam erk! owh dah 8 taun anak ko yer......dah bpe anak? Keje Penang?

    BalasPadam
  14. aku junior setaun ...budak baik..tentu la ko tak kenal....kat skolah pun diam jer ...hehhhehhe

    BalasPadam
  15. Owh...ok! No hal.....janji SMTD

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails